Restaurace Hokejka - 20bodů

Pro obyvatele pražské čtvrti Černý Most, ale i pro ostatní, kteří chtějí ochutnat trošku jiný hermelín tu mám další recenzi. Jedná se o naložený sýr z podniku Hokejka na Praze 9 - Černý Most. Doporučuji sem zaskočit všem milovníkům sportu, ale i dobrého jídla. A teď už k samotému nakládanému hermelínu:

Vyzrálost: 9b

Chuť: 7b

Vzhled/obloha: 4b

Celkem: 20b

Cena: 89Kč

V jídelním lístku mě zaujal hermelín s názvem: "Naložený hermelín mazaný pikantní směsí s ořechy". A byl opravdu zajímavý a ne v tom špatném slova smyslu. Uprostřed byl opravdu namazaný pastou s ořechy a dokonce byl opravdu trochu "pálivý".Zde bod k plusu. Vyzrálý byl také tak akorát, zato oblohou si to tento chu%tově dobrý hermoš zkazil. Dostala jsem k němu pouze jeden beraní roh, a ten nebyl zrovna jeden z nejlepších. Jinak mohu samotný hermelín hodnotit pouze dobře. Škoda té oblohy, jinak by jeho celkové skóre bylo určitě lepší.

Co se týče samotné restaurace Hokejka, tak také mohu skoro jen chválit. Podnik je nově zrekonstruovaný, velký. Obsluha rychlá a pivo vám přinese, i když jste si ještě ani nestihli objednat:-). Podnik je kuřácký. 

https://www.restauracehokejka.cz/index.php

Restaurace Hokejka - ohodnoďte tento článek

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek