Kritéria hodnocení

U nakládaných hermelínů jsou hodnocena a popsána tato kritéria:
1) uleželost/vyzrálost
2) chuť - náplň
3) vzhled + obloha
+
4) cena
 
U ostatních hermlínů (grilované, zapečené...) jsou hodnocena a popsána tato kritéria:
1) chuť
2) vzhled + obloha
+
3) cena
 
Kritéria jsou obodována stupnicí 0 - 10b. Přičemž  0= velmi špatné, 10= skvělé. Nejhorší skóre, které lze tedy získat je 0bodů a nejlepší 30bodů za samotný nakládaný hermelín, resp. 20bodů za hermelíny ostatní.
Cena je popsána zvlášť, chci ohodnotit především chuť hermelínu. Zároveň vás chci informovat i o ceně, proto ji zde uvádím. Je podle mě také důležitým parametrem. 
U všech recenzí  je popsán i druh podniku, hodnocení obsluhy a další informace, které by mohly být užitečné při plánování jeho návštěvy.