Kozlovna u Paukerta - 15bodů

A je tu další hodnocení, tentokrát z centra Prahy  - ulice Národní, Kozlovna U Paukerta, která byla otevřena teprve nedávno. Proto jsem byla plná očekávání, s jinými Kozlovnami mám pouze dobré zkušenosti. Bohužel, tahle tedy očekávání nesplnila. Jak dopadl jejich hermelín?

Uleželost/vyzrálost: 3b

Chuť : 4b

Vzhled: 8b

Celkem: 15b

Cena: 89Kč

Z hermelínu jsem byla hodně zklamaná. Přinesli ho ve skleněné skleničce nakrájený na kousky a vypadal vážně dobře a zajímavě. Spolu s hermelínem jsme ve skleničce našli červenou cibuli, mrkev, bobkový list, kuličky pepře a nového koření, česnek, ale žádnou papričku. Uleželý vůbec nebyl, to bylo velké zklamání. Chuťově také nic moc, mrkev měla opravdu "zajímavou" chuť, na to jsme se shodli všichni u stolu. Tedy uděluji vyšší počet bodů pouze za vzhled a servírování. Co se ale týče samotného sýra, ten doporučit nemohu. 

Cenově byl hermoš velice drahý, a to i kdyby byl dobrý. 

Z obsluhy jsme byli také lehce rozčarovaní. Od poloviny našeho posezení už si nás pan číšník téměř nevšímal. Jako bod plus můžu uvést pouze to, že lokál byl nekuřácký. Snad budete mít při své případné návštěvě více štěstí, alespoň na tu obsluhu. 

https://kozlovna.cz/u-paukerta